Om anonyma prenumerationer

Din prenumeration anses vara ”anonym” om du köpte en prenumeration på den obegränsade versionen av Kaspersky VPN via App Store medan du inte var inloggad på ditt My Kaspersky-konto, eller om du inte hade ett My Kaspersky-konto. En anonym prenumeration kopplas till ditt App Store-konto, men inte med ditt My Kaspersky-konto.

Du kan när som helst koppla din anonyma prenumeration till ditt My Kaspersky-konto. När du har loggat in på My Kaspersky på enheten med den obegränsade versionen av Kaspersky VPN, kopplas din prenumeration automatiskt till ditt My Kaspersky-konto. Denna process kan ta ett tag, och aktiva VPN-sessioner på din enhet kan avbrytas. Efter detta kan du använda My Kaspersky för att hantera din prenumeration. Alla enheter som använder denna prenumeration kommer automatiskt att kopplas till ditt My Kaspersky-konto. Du kommer också att kunna använda ditt My Kaspersky-konto för att använda din prenumeration på Kaspersky VPN på nya enheter (om enhetsgränsen inte har uppnåtts).

När du återställer en anonym prenumeration från Kaspersky VPN medan du är inloggad på ditt My Kaspersky-konto, kopplas din prenumeration automatiskt även till ditt My Kaspersky-konto. Alla enheter som använder denna prenumeration kommer att anslutas till den automatiskt.

Obs! När din prenumeration har kopplats till ditt My Kaspersky-konto, måste du bekräfta alla dina automatiskt kopplade enheter på My Kaspersky.

Du kan koppla bort prenumerationen från My Kaspersky genom att kontakta kundtjänsten.

Koppla bort en anonym prenumeration från din enhet